Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на дирекция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    ....да колата е същата, купена от Монтана с търновсака регистрация....
    За кола с десен волан указано ли е някъде в документите, че е с дясна дирекция? В смисъл има ли нещо документално да се променя, или трябва да се свърши само... лесната работа-прехвърляне на волана отляво
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
      За кола с десен волан указано ли е някъде в документите, че е с дясна дирекция? В смисъл има ли нещо документално да се променя, или трябва да се свърши само... лесната работа-прехвърляне на волана отляво
      Не...
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

значи за сичко 350 лева какфото ти трябва сичко може и щита да ти отрежа

Comment

Първоначално публикувано от venli Покажи съобщение
          Не, че ме интересува, но и фаровете ли са в тази цена, че неговите има да се блещят наляво Ако оттук натам е до една седмица /грамотно/ блъскане за двама, сякаш излиза сметката - около 1500 лв върху 2.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

имам само единия фар мога да ти го дам него а ти да ми дадеш тфои а за другия 6те се опитам да ти го намеря и него

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

мога да ти оваржа сяка една 4ас да ти е с болчета в пликче

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

ако се разберем в понеделник мога да ти ги изпратя ето това ми е номера 0876670070 венци

Comment

[QUOTE=Бобби;

Взета е на партия и въпроса е дали да се трансформира или да се разграби.....ако ме разбираш!
              Въпрос на сметки....ти ги разбираш тия неща)[/QUOTE]

според мен да я разглобиш е по-добре
              147 JTD

Comment

Разкостяйте... това занимание си струва само ако колата струва поне 5 пъти цената на операцията или е някакъв олд-таймер/уникат.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от venli Покажи съобщение
                  Благодаря, много добра цена.....до понеделник ще имам яснота и ако стигна до трансформация непремено ще ти се обадя

---------- Post added at 07:54 ---------- Previous post was at 07:50 ----------

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                  Документите не са проблем, но тая работа дето казваш, че е лесна....ще ти дам 500лв. и я направи)
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    ...Документите не са проблем, но тая работа дето казваш, че е лесна....ще ти дам 500лв. и я направи)
                    Всеки схвана, че е майтап. А и аз съм най-неподходящия, скоро не съм захванал нещо без да се счупи. Последно, сменям пералнята с нова, малко зор се затваряше крана към водопровода, но го затворих как да е, след монтажа го развивам пак и като блъснаха едни води... Развил съм го с гайката, която държи въртока. За брой скъсани болтове с ръждиви гайки нека да не говорим
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                    X