If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....да колата е същата, купена от Монтана с търновсака регистрация....
За кола с десен волан указано ли е някъде в документите, че е с дясна дирекция? В смисъл има ли нещо документално да се променя, или трябва да се свърши само... лесната работа-прехвърляне на волана отляво
За кола с десен волан указано ли е някъде в документите, че е с дясна дирекция? В смисъл има ли нещо документално да се променя, или трябва да се свърши само... лесната работа-прехвърляне на волана отляво
Не...
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
значи за сичко 350 лева какфото ти трябва сичко може и щита да ти отрежа
Не, че ме интересува, но и фаровете ли са в тази цена, че неговите има да се блещят наляво Ако оттук натам е до една седмица /грамотно/ блъскане за двама, сякаш излиза сметката - около 1500 лв върху 2.
Документите не са проблем, но тая работа дето казваш, че е лесна....ще ти дам 500лв. и я направи)
...Документите не са проблем, но тая работа дето казваш, че е лесна....ще ти дам 500лв. и я направи)
Всеки схвана, че е майтап. А и аз съм най-неподходящия, скоро не съм захванал нещо без да се счупи. Последно, сменям пералнята с нова, малко зор се затваряше крана към водопровода, но го затворих как да е, след монтажа го развивам пак и като блъснаха едни води... Развил съм го с гайката, която държи въртока. За брой скъсани болтове с ръждиви гайки нека да не говорим
Comment